Cennik - atrakcyjne RABATY na stacjach Master-ski i Tylicz-ski
Zapraszamy na wypoczynek z domowym wyżywieniem
w Willi Hamernik.
Sylwester 2024/2025
Pakiet z wyżywieniem HB
- 6- dobowy: od 1140 zł. od osoby, dzieci do 8 lat od 1020 zł.
Ceny uzależnione są od liczby osób i rodzaju zajmowanego pokoju.
Ferie 2025
Pakiet z wyżywieniem HB
- 7- dobowy: od 1260 zł. od osoby, dzieci do 8 lat od 1120 zł.
Ceny uzależnione są od liczby osób i rodzaju zajmowanego pokoju.
WAKACJE 2025
Pakiet z wyżywieniem HB
- 7- dniowy: 1200 zł. od osoby, dzieci do 8 lat 1080 zł.
- 5- dniowy 925 zł. od osoby, dzieci do 8 lat 850 zł.
Pakiet BB ze śniadaniem
- 7 - dniowy 905 zł. od osoby, dzieci do 8 lat 855 zł.
- 5- dniowy 675 zł. od osoby, dziecko do 8 lat 650 zł.
Pobyt bez wyżywienia
- 7- dniowy 660 zł.
- 5- dniowy 515 zł.
Możliwy krótszy lub dłuższy pobyt - zapraszamy do kontaktu
Ceny noclegu w okresie wiosenno-letnim.
- od 95 zł. od osoby za dobę.
Opłata uzdrowiskowa 3 zł. za dzień od osoby.
Cennik wyżywienia:
- śniadanie w formie bufetu 40 zł.
- obiadokolacja z deserem serwowana 55 zł.
Dzieci do 8 lat:
- śniadanie 35 zł.
- obiadokolacja serwowana 45 zł.
Zasmakuj regionalnych specjałów w agroturystyce w Tyliczu
Tylicz to miejsce z historią. Już w latach 70. i 80. gościli tu liczni turyści, harcerze i miłośnicy Beskidu Sądeckiego. Jako jedyna z nielicznych w miejscowości Tylicz funkcjonowała wtedy stołówka, która słynęła z przepysznych domowych posiłków i dań obiadowych, przygotowywanych zgodnie z recepturami kuchni staropolskiej. Oczywiście, nadal możecie spróbować serwowanych przez nas pyszności. Dla gości naszej willi przygotowujemy śniadania w formie bufetu i obiadokolacje, bazując na regionalnych produktach, własnych upraw, swojskich jajach, mleku i nabiale od Pani Grażyny z pobliskiej Muszynki, a do dań mącznych t.j. pierogi, naleśniki oraz pieczenia ciast, chleba i drożdżówek, wykorzystujemy świeżą mąkę prosto z Młyna w Starym Sączu.
Także mięso i wyroby wędliniarskie pozyskujemy od lokalnych, małych przetwórców, aby były wolne od zbędnych konserwantów. W sezonie owocowo-warzywnym robimy kompoty, kisimy ogórki i kapustę, buraki, przyrządzamy własne marynaty oraz smalec domowy na szwedzki stół. Dzięki temu naszym gościom w agroturystyce w Tyliczu serwujemy jakościowy, wolny od konserwantów pyszny produkt. To, co przygotujemy na deser zależy od sezonu - ciasta i inne słodkości podajemy zawsze z owocami, w które aktualnie obrodziła natura. Na śniadanie w obiekcie możesz u nas zjeść pieczywo, nabiał, dżem, wędliny, płatki z mlekiem, czy też domowe sałatki i dania na ciepło: jajecznicę, naleśniki, parówki oraz racuchy z jabłkiem. Również fani marynaty znajdą coś dla siebie. Podajemy paprykę oraz ogórki konserwowe i kiszone. Dodatkowo śniadanie urozmaicają warzywa z ogródka znajdującego się przy domku.