Sylwester w górach
w Tyliczu k/Krynicy-Zdrój
Zimowy pobyt sylwestrowo - noworoczny w Willi Hamernik!
Pakiet z wyżywieniem HB
- 7- dobowy: 1365 zł. od osoby, 1260 zł. dzieci do 8 lat.
Zapraszamy do kontaktu biuro@hamernik-pokoje.pl
W ofercie:
-
noclegi w pokojach o podwyższonym standardzie wyposażonych w: czajnik bezprzewodowy z filiżankami, lodówkę hotelową, telewizor LED, a w łazience: ręczniki kąpielowe, mydło i suszarkę do włosów,
-
śniadania w formie bufetu: pieczywo białe i razowe, wędliny, kiełbaski na gorąco, sałatki warzywne, masło, ogórki, pomidory, pasztet, boczek, świeży wiejski serek, oscypek, jaja, jajecznica, domowej roboty smalec z cebulką, majerankiem i jabłkiem, ogórki kiszone i konserwowe, papryka marynowana, racuchy z jabłkiem, dżemy, miód, mleko, płatki śniadaniowe, kakao...
-
obiadokolacje serwowane: zupa, drugie danie z kompotem oraz ciasto domowego wypieku,
-
możliwość przedłużenia pobytu,
-
rekreacyjne sale zabaw w obu budynkach z miejscem do wspólnych spotkań, z piłkarzykami, TV, kącikiem zabaw dla najmłodszych..
-
dostęp do bezpłatnej sieci światłowodowej WiFi w obu budynkach,
-
zimowy plac zabaw dla najmłodszych z miejscem do lepienia bałwana,
-
miejsce parkingowe,
-
przechowalnia sprzętu narciarskiego,
-
możliwość wypożyczenia łóżeczka z pościelą (odpłatnie), sanek, wanienki,
-
informator o atrakcjach Tylicza i okolicy wraz z kuponami rabatowymi obejmującymi:
Pobyt rozpoczyna się obiadokolacją od godz. 16.00 - 18.00, a kończy się śniadaniem w dniu wyjazdu. W pozostałe dni pobytu: obiadokolacja w godz: 15.30 - 16.30
Goście zainteresowani zabawą sylwestrową mogą dołączyć do imprez organizowanych w Tyliczu, m.in. w Centrum Narciarskim Master-ski, Restaurację Pokusa, U Gogoca lub w Wiejskiej Chacie.
Zasmakuj regionalnych specjałów w agroturystyce w Tyliczu
Tylicz to miejsce z historią. Już w latach 70. i 80. gościli tu liczni turyści, harcerze i miłośnicy Beskidu Sądeckiego. Jako jedyna z nielicznych w miejscowości Tylicz funkcjonowała wtedy stołówka, która słynęła z przepysznych domowych posiłków i dań obiadowych, przygotowywanych zgodnie z recepturami kuchni staropolskiej. Oczywiście, nadal możecie spróbować serwowanych przez nas pyszności. Dla gości naszej willi przygotowujemy śniadania w formie bufetu i obiadokolacje, bazując na regionalnych produktach, własnych upraw, swojskich jajach, mleku i nabiale od Pani Grażyny z pobliskiej Muszynki, a do dań mącznych t.j. pierogi, naleśniki oraz pieczenia ciast, chleba i drożdżówek, wykorzystujemy świeżą mąkę prosto z Młyna w Starym Sączu.
Także mięso i wyroby wędliniarskie pozyskujemy od lokalnych, małych przetwórców, aby były wolne od zbędnych konserwantów. W sezonie owocowo-warzywnym robimy kompoty, kisimy ogórki i kapustę, buraki, przyrządzamy własne marynaty oraz smalec domowy na szwedzki stół. Dzięki temu naszym gościom w agroturystyce w Tyliczu serwujemy jakościowy, wolny od konserwantów pyszny produkt. To, co przygotujemy na deser zależy od sezonu - ciasta i inne słodkości podajemy zawsze z owocami, w które aktualnie obrodziła natura. Na śniadanie w obiekcie możesz u nas zjeść pieczywo, nabiał, dżem, wędliny, płatki z mlekiem, czy też domowe sałatki i dania na ciepło: jajecznicę, naleśniki, parówki oraz racuchy z jabłkiem. Również fani marynaty znajdą coś dla siebie. Podajemy paprykę oraz ogórki konserwowe i kiszone. Dodatkowo śniadanie urozmaicają warzywa z ogródka znajdującego się przy domku.